Kvalitet je osnovna vrijednost na kojoj Quality Cert zasniva svoj rad.

Kažu da je u biznisu potrebno da imate dobrog računovođu ako želite mirno da spavate. U koliko tražite računovovođu, zatražite našu ponudu https://quality-cert.ba/kontakt

Računovodstvo

 

Slika
Naš profesionalni tim pruža usluge iz oblasti računovodstva kombinujući praktično znanje i primjenjeno iskustvo. Evidentiranje poslovnih promjena, generiranje i analiza finansijskih izvještaja su u potpunosti usklađeni sa zakonskom regulativom,međunarodnim računovodstvenim standardima i standardima finansijskog izvještavanja.

 

Poslovni konsalting

 

Slika
Kombinujemo potpuno razumijevanje Vaših poslovnih potreba sa našim obrazovanjem, iskustvom i znanjem na djelu.Svakom problemu pristupamo pružanjem savjeta i konsultacija baziranih na praktičnom, kvalitetnom i u zakonskim okvirima valjanom rješenju. Zatražite poslovni konsalting i Vaše probleme prepustite nama.

 

ISO standardi

 

Slika
Vršimo implementaciju međunarodnih standarda kvalitete ISO norme. Implementirajte neki od ISO standarda te povećajte učinkovitost, efektivnost i efikasnost vaših poslovnih procesa. Eliminišite poslovne rizike i realizujte Vašu dugoročnu strategiju uz ostvarenje postavljenih ciljeva. ISO standardi su izvrstan menadžerski alat koji će Vam pomoći u tome.

 

Slika
Naša misija je da pomognemo vašoj organizaciji da poveća svoju profitabilnost, poboljša svoje poslovanje i smanji ili eliminiše poslovne rizike.

 

Slika
Naša vizija je da budemo regionalni lider u pružanju usluga računovodstva, analize bilansnih pozicija i trendova strukture finansijskih izvještaja kao i implementacije ISO standarda i personalnih edukacija koje su certifikovane od strane međunarodno priznatih akreditacijskih kuća.

 

Slika
Kvalitet je osnovna vrijednost na kojoj Quality Cert zasniva svoj rad.
Posvijećenost kvalitetu vidljiva je u realizaciji vizije, misije, vrijednosti i strateških ciljeva

 

Slika
U Quality Certu poštujemo vašu privatnost i u skladu sa  Zakonom o Zaštiti Ličnih Podataka i GDPR) na web stranici www.quality-cert.ba  sprovodimo sve aktivnosti za zaštitu i etično procesuiranje  vaših ličnih  podataka, opisano u nastavku.

Vijesti

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Quality Cert Sarajevo
Stupska bb
Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+38761666101
+38733676123
info@quality-cert.ba


Naša Lokacija

Reklama

Slika 61